Spoinqbanner
Spoinqbanner

Projecten

Wij werken graag samen met interieurarchitecten en projectinrichters om samen mooie projecten tot stand te brengen. Van kantoor tot hotel, zorginstelling of restaurant; u vindt er onze meubels. Lokaal vakmanschap, maatwerk en duurzaamheid zijn onze kernwaarden. In samenwerking met Nederlandse ontwerpers zijn wij hard op weg om een groot deel van onze collectie ook volledig circulair te maken. Door middel van een productpaspoort bij ieder meubel is straks de “footprint” inzichtelijk.

 

Laat u inspireren door een aantal van onze projecten, wij kijken uit naar onze toekomstige samenwerking! Wij zijn trots op de projecten waar onze meubels tot hun recht komen. Kleurrijk of juist zachte tinten, functioneel en esthetisch aantrekkelijk. Duurzaam geproduceerd in Nederland. Onderstaand enkele projecten uitgelicht. Bekijk al onze projecten hier.

Duurzaam design van Spoinq

Spoinq is 100% Nederlands. Wij produceren onze meubelen lokaal waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Wij werken samen met aanstormend designtalent of juist gevestigde Dutch designers. De Spoinq-collectie wordt zo steeds mooier en meer uitgebreid.  Perfect voor dat bijzondere project, die mooie bar en dat sfeervolle restaurant. Of om gewoon heerlijk thuis van te genieten.

 

// powered by