OUR STORY

Ons avontuur startte in 2011 in het mooie Brabant.

Ons doel was mooie meubelen ontwerpen en produceren.  Onze meubels worden binnen Nederland ontworpen én geproduceerd.

Op die manier kunnen wij kwaliteit garanderen. En het maakt ons ook flexibel. Flexibel in de keuze van stoffen, materialen en ontwerpers. Dit levert een collectie op waarbinnen je zelf kunt mixen en matchen. Onze meubels zijn dan ook samen te stellen met houten poten of robuust staal, poten in kleur poedercoating, maar ook met armleuningen en een diversiteit aan stoffen. Dat geldt voor onze stoelen maar ook onze banken en tafels zijn zelf samen te stellen. En vanzelfsprekend zorgen wij er ook voor dat er geen materiaal verloren gaat en alles weer kan worden hergebruikt.

Zo past Spoinq in projecten , restaurants en hotels maar ook in huis. Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit om kennis met ons te maken!

Onze meubels worden verkocht via geselecteerde projectinrichters en winkels in Nederland, informeert u bij ons naar een dealer in de buurt. Tevens is het mogelijk om op afspraak onze mooie showroom te bezoeken. Hier kunt u onze gehele collectie bekijken in de sfeervolle omgeving van onze monumentale schoenfabriek. U bent van harte welkom!