Ieder jaar breidt Spoinq haar collectie weer uit met nieuwe ontwerpen van zowel aanstormend talent als gevestigde Nederlandse ontwerpers. Dit jaar ontwierp Gijs Papavoine Bank Runa voor Spoinq. Wederom staat de veelzijdigheid van Spoinq centraal in het ontwerp. Onderdelen kunnen namelijk met verschillende stoffen bekleed worden waarmee de bank geheel naar eigen creativiteit samengesteld kan worden.

Mix and match!

Bank Runa is verkrijgbaar in 2 zits-, 2,5 zits- en 3 zitsuitvoering en kan in bekleding samengesteld worden uit maximaal 3 stoffen. De stoffen van Kvadrat zijn gekozen voor de bekleding en zorgen voor een breed pallet aan kleur en materiaalkeuze. Uiteraard behoren ook de overige unistoffen van Spoinq tot de keuzemogelijkheden.

Hole in one!

Naast de introductie van bank Runa aankomend najaar, introduceerde Spoinq eerder dit voorjaar al stoel Hole. Een ontwerp van ontwerper Marc Th. van der Voorn, de stoel heeft een bijzonder design waarbij de eikenhouten poten één geheel worden met de zitting. Een strakke, maar comfortabele stoel die een aanwinst is voor elk interieur. Stoel Hole is uitvoerbaar in de diverse stoffen van Spoinq.