Bepaal je eigen woonstijl

Spoinq is het Nederlandse meubelmerk waar je de ruimte krijg je eigen woonstijl te bepalen. Wij hanteren een concept waarbij echte designmeubels, naar eigen ontwerp, zelf samengesteld kunnen worden. Onze website is ook op die manier ingericht, een stijl waarin zowel hij, zij als het bedrijf zich herkent. Onze tafels zijn er in 2 uitvoeringen, maar kunnen gecombineerd worden met diverse tafelbladen. Stoel Spoinq is er in 2 verschillende ontwerpen onderstel, maar kan naast staal ook gecombineerd worden met 3 kleuren eiken en een uitvoering in teak. De armleuningen zijn vervolgens ook in deze kleuren hout verkrijgbaar.

Stoffen, kiezen wordt een dagtaak!

Wij hebben een stoffencollectie die uit maar liefst 16 soorten stof bestaat en in totaal 144 stoffen heeft. Mooie motieven uit Zweden, maar ook een zachte vilt of een grover weefsel behoren tot de keuze. Kiezen was nog niet eerder zo moeilijk.

Spoinq verkoopt haar meubels via deze webshop, maar hoopt daarnaast ook bij een winkel in jouw buurt te staan. Gelukkig kun je nu al in onze ontwerpstudio je stoel Spoinq zelf samen stellen, je ziet namelijk precies hoe de stoel er uit gaat zien. Zo kun je zelf een hele set samenstellen zoals jij dat wilt!